Inklapbare- en mobiele windschermen

De wind waait niet elke dag uit dezelfde hoek. Wilt u toch altijd uit de wind zitten, dan bieden onze inklapbare en mobiele windschermen uitkomst. Deze windschermen kunt u op zo’n manier positioneren, dan u altijd in de luwte zit. Met onze inklapbare en mobiele windschermen kunt u langer genieten van uw buitenruimte.

Inklapbare windschermen

Inklapbare windschermen bevestigen we met één kant vast aan uw woning. U bepaalt zelf uit hoeveel inklapbare elementen uw windscherm bestaat. Dankzij het accordeonsysteem en de soepel rijdende wielen waarop het windscherm is gemonteerd, zet u het inklapbare windscherm eenvoudig in de juiste hoek neer op uw terras. De rem op de wielen zorgt ervoor dat het inklapbare windscherm stevig op zijn plaats blijft staan. Wegbergen is eveneens zeer gemakkelijk: u vouwt het windscherm samen tot een compact geheel en zet het plat tegen de gevel aan.

Van de inklapbare windschermen hebben we twee types: en Provence en Bordeaux .
Het type Provence is volledig met profiel omkaderd en past bij elke situatie, sober en robuust. Bij het type Bordeaux is er geen bovenprofiel aanwezig waardoor je uitzicht niet wordt belemmerd, een strakke lijn met charme. In- en uitklapbaar met uitzicht en uit het zicht wanneer u toch niet op het terras zit. Een mooie, degelijke en flexibele oplossing.

Mobiele windschermen

Mobiele windschermen zijn volledig verplaatsbaar. Ook deze windschermen bestaan uit meerdere elementen, die u traploos in elke gewenste hoek kunt opstellen. Zodra de wind de kop op steekt kunt u het windscherm gemakkelijk opstellen op plek waar het nodig is. Het windscherm is inklapbaar en naderhand dus weer gemakkelijk op te bergen en is leverbaar met een beschermhoes. Mobiele windschermen bieden u optimale flexibiliteit. Overal op uw terras kunt u altijd uit de wind genieten van uw buitenruimte.

 

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier