Zitbank- en bloembak windschermen

Comfortabel en windvrij relaxen in uw tuin, op uw balkon of dakterras? Met onze moderne en eigentijdse windschermelementen kunt u langer buiten vertoeven. Wij bieden u keuze uit verschillende combinaties van windschermen met zitbanken en bloembakken. Zo geniet u het hele jaar door van het groen en design in uw tuin of op uw terras.

Paris – zitbank windscherm met bloembak

De Paris is een heerlijke relaxbank gecombineerd met een vast windscherm en een ruime bloembak. De strakke en moderne combinatie van een windvrije zitbank maakt van uw tuin of terras een oase van groene rust. Met de Paris kunt u optimaal ontspannen.

Dijon – zitbank windscherm

Bevat uw tuin genoeg groen, dan is de Dijon een uitkomst voor windvrij zitten op de plek die u wilt. De Dijon is ook verkrijgbaar als hoekbank met geïntegreerd glazen windscherm. Plaats de Dijon in de vrije ruimte en u kunt dankzij het windscherm uit de wind genieten van de zon en de openheid van uw buitenruimte. Relaxen in de luwte, strak en modern. 

Cannes – bloembak windscherm

Met deze innovatieve bloembak waarin het windscherm van glas stijlvol is verwerkt, zit u groen en knus uit de wind. De Cannes kleedt uw tuin, balkon of dakterras aan. De nadruk ligt op het nog aantrekkelijker maken van uw buitenruimte met weelderige planten in de moderne bloembak. Het geïntegreerde glazen windscherm valt bijna niet op. De focus ligt op vergroening met als effect dat u heerlijk windvrij kunt genieten. Dit type windscherm leent zich er perfect voor om het tuingevoel terug te brengen op uw balkon of dakterras.

Monaco

De Monaco bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Deze losse elementen kleuren uw tuin of terras en vormen een ideale combinatie met onze zitbanken. Met de Monaco bloembakken maakt u uw tuin – en dus uw uitzicht- nog aantrekkelijker. De strakke stijl zorgt ervoor dat de bloembakken één geheel vormen met uw moderne windschermen. Relaxen en tot rust komen.

 

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier