Balkonschermen

Balkonschermen

Ondanks de windvlagen rustig buiten zitten? De balkonschermen van De Vries BuitenComfort maken het mogelijk!
Balkons zijn vaak de minst gebruikte leefruimtes van het huis. Vaak maakt u er maar een klein gedeelte van het jaar gebruik van. Op de meeste dagen jagen wind, regen of kou iedereen weer snel naar binnen. Gelukkig biedt De Vries BuitenComfort vele mogelijkheden.

Laat maar waaien!

De aanschaf van onze op maat geproduceerde balkonschermen brengen hierin grote verandering. Voortaan kunt u op veel meer dagen de buitenlucht opsnuiven: wind vrij, waar mogelijk in de zon, rustig genieten.

Een balkon is een veelzijdige ruimte die u de mogelijkheid biedt om optimaal van te genieten van meer licht. Balkonschermen maken uw balkon nóg veelzijdiger en zorgen voor extra buiten comfort. Balkonschermen, al of niet verstelbaar in de hoogte, houden het typische Nederlandse weer met wind, kou en regen buiten, zodat u ook dan van uw balkon gebruik kunt maken.

De mogelijkheden met balkonschermen van De Vries BuitenComfort zijn eindeloos. Wij leveren voor iedere wens en elk project de beglazing op maat. Elk project is uniek en we denken graag met u mee.

Eenvoudige bediening

ClickitUp® Balcony, de uitschuifbare balkonschermen van De Vries BuitenComfort kenmerken zich door de eenvoudige bediening. Letterlijk in een handomdraai schuiven de glazen delen omhoog tot wel 1.90 meter waardoor u op een winderige zomerdag ook heerlijk van uw balkon kunt genieten!
Kortom, wilt u een vast of uitschuifbaar balkonscherm bij De Vries BuitenComfort bent u aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier