OUTDOOR SHUTTERS

Een groot deel van ons leven speelt zich buiten af. Zeker in de zomer is het aangenaam om gezellig te eten of te borrelen in de tuin met familie of vrienden. Alleen het weer in Nederland is nogal wisselvallig, waardoor buiten vertoeven niet altijd mogelijk is. Maar ook als het mooi weer is wil je af en toe wat meer privacy wanneer je in je eigen tuin bent of je wilt beschutting tegen de overdadige zon. Onze outdoor shutters bieden uitkomst bij het afsluiten van je terras of buitenruimte.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze outdoor shutters worden gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van vaste of kantelbare lamellen. Voor de afwerking van het aluminium kan gekozen worden uit diverse kleuren, structuurlakken en diverse houtprints. Of je kunt de lamellen van hout laten maken.

Veelzijdig toe te passen

Outdoor shutters zijn perfect toe te passen in veranda’s andere buitenverblijven. Ook kan je ze als schutting of wind-, zonne- of privacy scherm gebruiken. De combinatie met onze glazen windschermen en glazen schuifwanden is gauw gemaakt en geeft een super luxe uitstraling. De shutters zijn leverbaar als vaste, deur(poort)-, schuif- en vouwpanelen.
Outdoor Shutters van De Vries Buitencomfort geven optimale flexibiliteit en zorgen voor een comfortabel buitenzijn en volop genietmomenten!

 

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier