Luxe Glazen Schuifwanden

De voordelen van een tuinkamer met glasschuifwanden

Een luxe glazen schuifwand van De Vries BuitenComfort biedt u verschillende mogelijkheden om op elk gewenst moment van uw buitenkamer gebruik te maken. Met glazen schuifdeuren bent u flexibel, als het warm is schuift u de deuren helemaal open en wanneer het avonds afkoelt schuift u ze dicht om zo behaaglijk buiten te kunnen blijven vertoeven. Ook als het regent of hard waait zit u heerlijk beschut. Uit de wind en geen onderhoud, dat is pas zorgeloos genieten.

De Glasschuifwanden zijn extreem sterk, worden op maat en compleet geleverd inclusief boven- en onderrails, meenemers, zijprofielen, RVS deurgreep, borstelprofielen, basisvergrendeling en zijn in diverse kleuren leverbaar.

Breid uw houten of aluminium veranda uit

Tover uw houten of aluminium terrasoverkapping om tot een comfortabele tuinkamer. Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende glasschuifwanden vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas en aluminium profielen.
De Vries BuitenComfort biedt u een breed aanbod aan glazen schuifdeuren, maar ook veranda’s en complete glazen tuinkamers van aluminium behoren tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend wordt alles op maat en naar uw wens geleverd.
Geniet nu nog langer van het buitenleven met uw nieuwe Luxe Glazen Schuifwand(en) van De Vries BuitenComfort.

Steellook

Onze Luxe Glazen Schuifwanden kunnen ook uitgevoerd worden als Steellook schuifwand. Door de roedeverdeling in het glas krijgt de glazen schuifwand een stoere industriële uitstraling. Uw veranda of kapschuur krijgt door het toepassen van de Steellook Glasschuifwanden en -kozijnen van De Vries BuitenComfort een unieke uitstraling.

Interieur Schuifwand

Onze Glazen (Steellook) Schuifwand kan ook worden toegepast als binnen-schuifwand of roomdivider. Op deze manier creëer je aparte ruimtes voor iedereen om zijn ding te doen zonder anderen hiermee te storen. Ideaal voor het realiseren van een relaxte chillplek, stille (thuis)werkruimte of eigen space voor de kinderen. Door toepassing van de unieke lage onderrails (8mm), speciaal voor binnenruimtes, ontstaat een drempelloze verbinding van de ruimtes.

 

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier