BuitenKamer

Resultaat

Het eindresultaat dat is waar het omgaat.
Want dan kan het genieten beginnen. In een BuitenKamer is het heerlijk vertoeven.
Gezellig met familie en vrienden een borreltje drinken of juist in alle rust een boek lezen.
In uw BuitenKamer begeeft u zich in een andere sfeer, ver van alle drukte van het dagelijkse leven. Even weg van alles en toch thuis. Doordat de BuitenKamer in uw tuin geplaatst wordt ontstaat er een verbinding met de natuurlijke en gezonde buitenomgeving. De frisse gezonde buitenlucht, het licht en de geluiden van de natuur hebben een positieve werking op ons welzijn. Geen stress. Daar word je toch gelukkig van!?

Ontwerpen

Een BuitenKamer ontwerpen we samen!
In een eerste gesprek wordt geïnventariseerd waar uw droom BuitenKamer aan moet voldoen. Al uw wensen worden opgenomen en mogelijke uitvoeringen worden besproken.
Heeft u zelf geen idee? Ook geen probleem. In onze database staan voldoende inspiratiefoto’s van reeds gerealiseerde projecten zodat u meteen al een indruk kan krijgen van hoe uw BuitenKamer eruit kan komen te zien. Veelal worden in het ontwerp producten uit ons productassortiment toegepast om van de Buitenkamer een mooi geheel te maken. Maar ook onderdelen buiten ons assortiment kunnen naar wens worden ingepast in het ontwerp om zo tot het ideaalplaatje te komen.
Wij denken graag met u mee.

Uitvoering

Bij de uitvoering nemen wij de regie. U wordt dus volledig ontzorgd. Mocht er met meerdere partijen worden gewerkt om de verschillende onderdelen te realiseren, dan zorgen wij ervoor dat alles op elkaar afgestemd wordt zodat het proces gestroomlijnd verloopt.
Mochten er vragen zijn tijdens de uitvoering dan zijn wij het aanspreekpunt.
Korte lijnen, direct contact en duidelijke communicatie.
Wij doen er alles aan om de uitvoering zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Genieten

En dan is het tijd om te genieten.