Horeca en Recreatie

Horeca en Recreatie

Een terrasje pakken

Bied uw klanten op uw terras het gevoel van ruimte en het comfort van binnen met een volglazen windscherm. Op een beschut terras met vrij uitzicht genieten zij extra van een diner en een lekker drankje. Gaat uw voorkeur uit naar een vast glazen windscherm of heeft u liever een glazen schuifwand van vloer tot plafond. Met ons clickitup-systeem kunt u het glazen terrasscherm hoger of lager zetten en het windscherm nog beter laten aansluiten bij de weersomstandigheden. Vindt u superstrakke windschermen beter bij uw bedrijf passen, ook die hebben we in ons assortiment. Wat uw wens ook is, samen met u vinden we altijd de beste oplossing.

Zien drinken, doet drinken. Een vol terras met klanten die windvrij en warm genieten, is aantrekkelijk en overtuigt nieuwe klanten ook aan te schuiven. Een windscherm van glas voel je wel, maar zie je niet.

De Vries BuitenComfort levert ook glazen schermen waarmee u uw terras kunt opdelen in compartimenten. U verliest geen ruimte, maar klanten zitten wel gescheiden van elkaar, waarmee u voldoet aan de eisen voor een coronaproof terras. Glas dempt geluid en glazen afscheidingsschermen hebben op deze manier als bijkomend voordeel dat klanten meer privacy ervaren.

Volglazen windschermen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn onderhoudsarm. U heeft wel de lusten, maar weinig lasten. Af en toe een reinigingsbeurt is genoeg om de windschermen in goede conditie te houden. Met een volglazen windschermen maakt u van uw terras een behaaglijke plek voor uw klanten, bijna elke dag van het jaar.

Uit de wind, maar met behoud van uw uitzicht!

FACEBOOKFEED

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
22 uren geleden
De Vries BuitenComfort

Project uitgelicht:

Uit de wind, uit de regen!

Afgelopen week is deze super deluxe Tuinkamer in Leeuwarden opgeleverd. Een Tuinkamer met alles erop en eraan:
Een glazen dak, Luxe Glazen Schuifwanden, een vaste zijwand met aluminium rabatdelen, elektrische onderdakzonwering en LED-verlichting.
Het perfecte plaatje.

Wil jij ook altijd buiten kunnen zitten wanneer je maar wilt!?

www.devriesbuitencomfort.nl/offerte/

#BuitenComfort #Tuinkamer #Genieten
.
... Lees MeerLees Minder

Reageer op Facebook

Prachtig en het hele jaar genieten, wat een luxe 👋🏻

Marian Verhoeven

Super bedankt Menno!

Mooie kijkje in jullie mooie nieuwe domein

Prachtig

Wat mooi! Wij krijgen over anderhalve week een tuinkamer.... nu ik dit zo zie krijg ik er nog meer zin in😀. Wat zijn bij jullie de afmetingen? Zie dat jullie namelijk zowel een eettafel als loungeset erin hebben staan... ik twijfel of wij dat redden...

Wordt vast mooi Elvira..komen zeker langs als het klaar is! 😉

Erg blij mee 👌. Bedankt.

View more comments

2 weken geleden
De Vries BuitenComfort

Wij gaan verhuizen...

#SpreadTheNews
.
... Lees MeerLees Minder

Wij gaan verhuizen...

#SpreadTheNews
.

Reageer op Facebook

Prachtig. Wer in stikje fierder.

Goed bericht!

Heeeeeel veel succes op je nieuwe stek 👍🥳

Succes Menno!

Meer laden