Horeca en Recreatie

 

Een terrasje pakken

Bied uw klanten op uw terras het gevoel van ruimte en het comfort van binnen met een volglazen windscherm. Op een beschut terras met vrij uitzicht genieten zij extra van een diner en een lekker drankje. Gaat uw voorkeur uit naar een vast glazen windscherm of heeft u liever een glazen schuifwand van vloer tot plafond. Met ons clickitup-systeem kunt u het glazen terrasscherm hoger of lager zetten en het windscherm nog beter laten aansluiten bij de weersomstandigheden. Vindt u superstrakke windschermen beter bij uw bedrijf passen, ook die hebben we in ons assortiment. Wat uw wens ook is, samen met u vinden we altijd de beste oplossing.

Zien drinken, doet drinken. Een vol terras met klanten die windvrij en warm genieten, is aantrekkelijk en overtuigt nieuwe klanten ook aan te schuiven. Een windscherm van glas voel je wel, maar zie je niet.

De Vries BuitenComfort levert ook glazen schermen waarmee u uw terras kunt opdelen in compartimenten. U verliest geen ruimte, maar klanten zitten wel gescheiden van elkaar, waarmee u voldoet aan de eisen voor een coronaproof terras. Glas dempt geluid en glazen afscheidingsschermen hebben op deze manier als bijkomend voordeel dat klanten meer privacy ervaren.

Volglazen windschermen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn onderhoudsarm. U heeft wel de lusten, maar weinig lasten. Af en toe een reinigingsbeurt is genoeg om de windschermen in goede conditie te houden. Met een volglazen windschermen maakt u van uw terras een behaaglijke plek voor uw klanten, bijna elke dag van het jaar.

Uit de wind, maar met behoud van uw uitzicht!