Referenties

Luxe Glazen Schuifwanden
Glazen schuifwanden geplaatst in onze bestaande veranda. Dit omdat wij vaak de wind vanaf het Tjeukemeer erin hebben. De Vries Buitencomfort heeft een nette oplossing gerealiseerd om dit mogelijk te maken. Omdat de veranda een aflopend vloer en dak heeft moest hier een oplossing voor bedacht worden. De Vries heeft dit keurig en netjes afgewerkt. Zeer tevreden.
Peter de vries

Echtenerbrug

Steellook Schuifwanden
Vakwerk met heldere en duidelijke communicatie!
Sander

Steggerda

Goedendag, Wij zijn zeer tevreden klanten van Menno De Vries. Niet alleen om het prachtige product wat De Vries heeft geleverd maar ook dat Menno mee heeft gedacht over het project hier, Wij hadden namelijk nogal wat problemen met de bestaande beton vloer en wij waren inmiddels door al onze opties heen . Menno heeft voor ons zijn kennissen kring aangesproken. Waardoor wij bij een vloerenspecialist terecht kwamen. Nadat de vloer gerealiseerd was heeft de Vries de zelfde week nog het glas kunnen plaatsten. Het eind resultaat mag er zijn het is werkelijk fantastisch geworden met dank aan De Vries Buitencomfort! Mvg.Fam. Hulzinga (Echtenerbrug)
peter Hulzinga

Echtenerbrug

Steellook Interieur Schuifwand
Steellook schuifwand binnen. Na eerdere positieve eigen ervaringen en ook bij anderen, opnieuw gekozen voor Menno de Vries. Nette oplevering. Sjieke uitstraling. Comfortabel te verwarmen door in compartimenten verdeelde woonkamer. Geluidsisolerende wand.
Fam. De Jong

Bolsward

Steellook Interieur Schuifwand
Super blij met de schuifwand die is geplaatst door Menno. Het inmeten van de schuifwand, de service en plaatsing zijn perfect gelopen. Menno denkt mee in het hele proces zodat je een tevreden eindresultaat krijt...Kan iedereen dit aanbevelen..
Marco Wiersma

Makkum

Square Volglazen Windscherm
Zeer tevreden met het windscherm rond onze loungeset op het terras. Het resultaat is prachtig en dankzij het goede advies van Menno de Vries voldoet het aan onze verwachtingen. Een aanrader!
Fam. Boers – Super

Wolvega

Square Volglazen Windscherm
Der Wind Schutz ist sehr schön geworden; gute Arbeit
Dr.Hänig, Gernot

De Holle Poarte, Makkum

Luxe Glazen Schuifwand
Ons buitenverblijf nog aantrekkelijker gemaakt met een glazen schuifwand. De schuifwand is binnen de afgesproken tijd en tot grote tevredenheid vakkundig geplaatst.
Cees Verlaan

Oppenhuizen

Zeer tevreden met de balkon beglazing van de Vries buiten comfort uit Sneek. Professioneel en vakkundig geïnstalleerd elk raam afzonderlijk te openen.
Harm Meijering

leeuwarden

BuitenKamer: Luxe Glazen Schuifwand en Outdoor Shutters
Super tevreden over de De Vries Buitencomfort. Zowel het voortraject als de uitvoering is 5*****
Kouwenhoven

Heerenveen

Wij zijn zeer tevreden over de levering van een glazen windscherm. De levering is zeer compleet, ook de telefonische begeleiding van u was zeer goed. Ik kan een ieder firma "de Vries buitencomfort" aanbevelen.
H.Lambeck

Wapserveen

Luxe Glazen Schuifwand
Prachtig als tussenwand van 2 woongedeeltes!
Ida Wetting

Witmarsum