Referenties

Luxe Glazen Schuifwanden
Erg blij met ons glazen schuifwanden. Prettig contact, vlotte levering. Tóp service!
De Jong

Kortehemmen

Luxe Glazen Schuifwanden en vast kozijn
Een zeer betrouwbaar bedrijf, afspraak is afspraak en uitstekende kwaliteit en service
Tiekstra

Leeuwarden

Glasschuifwanden
Op 24/6 j.l. hebben de monteurs van De Vries Buitencomfort glazen schuifwanden op mijn balkon geplaatst. Ik ben nu verlost van de vervelende wind over mijn balkon waardoor buiten zitten een stuk aangenamer is geworden. Aan de ene kant de wind tegenhouden en de rest lekker open schuiven. Ik ben zeer tevreden over de montage en daarom beveel ik De Vries Buitencomfort van harte bij U aan.
A.Waterlander

Joure

ClickitUp windscherm op dakterras
Erg blij met ons nieuwe terras. Geen last meer van de wind, als het scherm omhoog gaat. En we kunnen er prachtig doorheen kijken naar het Heegermeer.
Carola

Heeg

Tuinkamer
Erg blij met het eindresultaat van onze tuinkamer. Goed advies van Menno, komt afspraken na. Goed bereikbaar. Prima nazorg.
Fam. Beers – van der Molen

Leeuwarden

ClickitUp windscherm
Van af het eerste moment dat de maten werden opgemeten, werd er tijdens het gehele proces duidelijk gecommuniceerd. Plaatsing is gerealiseerd binnen de afgesproken levertijd door vakkundige installateurs Waarvoor allen dank
Jochemus Beheer B.V.

Elahuizen

ClickitUp windscherm
Vorige week zijn mijn clickitup uitschuifbare glazen windschermen geplaatst. Ziet er prachtig uit en ondanks het slechte weer zijn ze door de monteurs prima gemonteerd. Het uitzicht is nog steeds prachtig en met veel wind kan ik nu nog steeds heerlijk buiten zitten. Denk dat ik zelfs nog een stuk bestel, dus dat zegt wel hoe tevreden ik ben.
Rob Vink

Terherne

Luxe Glazen Schuifwand
Prachtig systeem, werkt prima.
Klaas

Akkrum

Onderdakzonwering
We zijn zeer goed geadviseerd door Dhr de Vries en de monteurs hebben op leuke , plezierige en vakkundige wijze de binnenzonwering geplaatst. Echt een verrijking voor onze serre.
D van der Brug

Heerenveen

Luxe Glazen Schuifwanden
Alles goed geregeld. Alle afspraken nagekomen. De uitvoering zeer goed
Henk de Boer

Drachten

Square Volglazen Windscherm
Prima en snelle uitbreiding van het bestaande windscherm
Leo Jedrzejak

Leeuwarden

Square Volglazen Windscherm
Snelle reactie op offerte-aanvraag; duidelijke, volledige offerte; goed meegedacht met opties; vriendelijk telefonisch contact en prachtig eindresultaat. De Vries Buitencomfort is zeker een aanrader!
Katrien

Callantsoog