Referenties

Luxe Glazen Schuifwanden
Wij zijn erg tevreden met de glazen schuifpuien in onze overkapping. De hoge precisie in zowel de werkvoorbereiding als de installatie door De Vries Buitencomfort alsmede de topkwaliteit van gebruikte materialen staan garant voor een stijlvol en zorgeloos gebruiksgemak!
Sprietsma

Hempens

Luxe Glazen Schuifwanden
Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat, het is een verrijking voor het huis. Wij genieten er nu al volop van. Hartelijke Groeten, Jan en Jeannette Schep.
J Schep

Boijl

Luxe Glazen Schuifwanden
Dik tevreden. Na het plaatsen moest er nog een kleine correctie gebeuren, dit is heel erg vlot en correct uitgevoerd.
H.Haakma

Bornwird

Luxe Glazen Schuifwanden
Super tevreden. Twee mooie glazen schuifwanden geleverd voor onze overkapping door de Vries Buitencomfort. Van begin aankoop tot levering goed advies gehad. Denkt mee en draagt oplossingen aan. Makkelijk zelf te plaatsen, ik had een paar vragen tijdens de montage maar hier werd vlot en adequaat op gereageerd. Gewoon een goed en degelijk product welke aan de huidige eisen voldoet. Zeker een aanrader om zaken te doen met de Vries Buitencomfort.
Johan

Menaam

Luxe Glazen Schuifwanden
De Vries BuitenComfort heeft beglazing onder onze overkapping geplaatst. Wij zijn erg tevreden over het gehele traject. De aangevraagde offerte ontvingen wij binnen een dag en deze was zeer gespecificeerd. Na akkoord, kwam De Vries binnen enkele dagen opmeten. Gedurende de levertijd was het contact met De Vries prima. Telefoontjes worden opgenomen óf er wordt later teruggebeld. De monteurs zijn kundig, nette en harde werkers. De afwerking ‘puntjes op de i ‘ vonden zoals afgesproken binnen 2 weken plaats. Wij zijn dan ook zeer tevreden over De Vries BuitenComfort en willen het bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
A. Giezen

Leeuwarden

Luxe Glazen Schuifwanden
Erg blij met ons glazen schuifwanden. Prettig contact, vlotte levering. Tóp service!
De Jong

Kortehemmen

Luxe Glazen Schuifwanden en vast kozijn
Een zeer betrouwbaar bedrijf, afspraak is afspraak en uitstekende kwaliteit en service
Tiekstra

Leeuwarden

Glasschuifwanden
Op 24/6 j.l. hebben de monteurs van De Vries Buitencomfort glazen schuifwanden op mijn balkon geplaatst. Ik ben nu verlost van de vervelende wind over mijn balkon waardoor buiten zitten een stuk aangenamer is geworden. Aan de ene kant de wind tegenhouden en de rest lekker open schuiven. Ik ben zeer tevreden over de montage en daarom beveel ik De Vries Buitencomfort van harte bij U aan.
A.Waterlander

Joure

ClickitUp windscherm op dakterras
Erg blij met ons nieuwe terras. Geen last meer van de wind, als het scherm omhoog gaat. En we kunnen er prachtig doorheen kijken naar het Heegermeer.
Carola

Heeg

Tuinkamer
Erg blij met het eindresultaat van onze tuinkamer. Goed advies van Menno, komt afspraken na. Goed bereikbaar. Prima nazorg.
Fam. Beers – van der Molen

Leeuwarden

ClickitUp windscherm
Van af het eerste moment dat de maten werden opgemeten, werd er tijdens het gehele proces duidelijk gecommuniceerd. Plaatsing is gerealiseerd binnen de afgesproken levertijd door vakkundige installateurs Waarvoor allen dank
Jochemus Beheer B.V.

Elahuizen

ClickitUp windscherm
Vorige week zijn mijn clickitup uitschuifbare glazen windschermen geplaatst. Ziet er prachtig uit en ondanks het slechte weer zijn ze door de monteurs prima gemonteerd. Het uitzicht is nog steeds prachtig en met veel wind kan ik nu nog steeds heerlijk buiten zitten. Denk dat ik zelfs nog een stuk bestel, dus dat zegt wel hoe tevreden ik ben.
Rob Vink

Terherne