Referenties

Glazen balustrade
Een 2e opdracht laten uitvoeren door de Vries Buitencomfort omdat kwaliteit bij hen hoog in het vaandel staat. Vakwerk, aandacht voor detail en duidelijke communicatie. Heel blij met de glazen balustrade!
M.Rotteveel

Grouw

ClickitUp windscherm
Zeer blij met de aankoop en montage van ons nieuwe windscherm door de Vries BuitenComfort. Goede en duidelijke communicatie, afspraak is afspraak. Professionele montage.
Willem de Haan

Earnewâld

Luxe Glazen Schuifwanden
Mooie perfect passende glazen schuifwanden. Het plaatsen was eenvoudig om te doen.
Couperus

Sneek

Inklapbaar Windscherm
Mooi en kwalitatief windscherm met een juiste handleiding
Gerrit Ariesen

Nieuwkoop

Luxe Glazen Schuifwand
Alles volgens afspraak vlot en goed en vakkundig geadviseerd en gemonteerd!
Wietse Ligthart

Wommels

Luxe Glazen Schuifwanden
Komt afspraken na, reageert snel en top kwaliteit
Peter

Sneek

Luxe Glazen Schuifwand
Mooi product met luxe uitstraling, heel blij mee! en hoe blij word je ook dat een bedrijf doet wat ze zegt, eerlijk communiceert en afspraken nakomt, heel fijn dit!
M.Rotteveel

Grou

Square Volglazen Windscherm
Heel erg tevreden over het resultaat . Tot in de puntjes geregeld allemaal. Menno ontzettend bedankt.
Bruinsma

Makkum

Square Volglazen Windscherm
In februari ging ons windscherm met de storm om. Na zoeken kwamen we bij De Vries windschermen uit. Zoals wij het eerst wilde was niet mogelijk maar na heel goed advies van Menno en door onze ideeen om te zetten na wat mogelijk was waren we er al gauw uit. Offerte gekregen, opdracht geplaatst, daarna nog de nodige puntjes op de i gezet qua maten en daarna een heel snelle en correcte levering. Goede begeleiding voor het plaatsen en we zitten nu weer heerlijk uit de wind. Dank je wel, we zijn er weer heel blij mee en zullen het zeker aanbevelen. Fam. Balm Bakkeveen
Fam. Balm

Bakkeveen

Square Volglazen Windscherm
Helaas met de storm in februari ging ons windscherm ten onder. We hebben contact opgenomen met De Vries BuitenComfort. We waren er snel uit en in dezelfde sessie kon er ook al een offerte gemaakt worden. Definitieve bestelling van een nieuw windscherm volgde enkele dagen later. Na opmeting ter plekke kon het windscherm al na enkele weken worden geplaatst. Het geheel ziet er keurig en zeer stevig uit. Wij zijn tevreden.
H. de Jong

Makkum

Luxe Glazen Schuifwanden
Betrouwbaar en vakkundig advies. Een goede begeleiding van Menno bij plaatsing. Levering volgde volgens planning. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
Kingma

Woudsend

Luxe Glazen Schuifwanden
Wij zijn erg tevreden met de glazen schuifpuien in onze overkapping. De hoge precisie in zowel de werkvoorbereiding als de installatie door De Vries Buitencomfort alsmede de topkwaliteit van gebruikte materialen staan garant voor een stijlvol en zorgeloos gebruiksgemak!
Sprietsma

Hempens