Referenties

Tuinkamer
Erg blij met het eindresultaat van onze tuinkamer. Goed advies van Menno, komt afspraken na. Goed bereikbaar. Prima nazorg.
Fam. Beers – van der Molen

Leeuwarden

ClickitUp windscherm
Van af het eerste moment dat de maten werden opgemeten, werd er tijdens het gehele proces duidelijk gecommuniceerd. Plaatsing is gerealiseerd binnen de afgesproken levertijd door vakkundige installateurs Waarvoor allen dank
Jochemus Beheer B.V.

Elahuizen

ClickitUp windscherm
Vorige week zijn mijn clickitup uitschuifbare glazen windschermen geplaatst. Ziet er prachtig uit en ondanks het slechte weer zijn ze door de monteurs prima gemonteerd. Het uitzicht is nog steeds prachtig en met veel wind kan ik nu nog steeds heerlijk buiten zitten. Denk dat ik zelfs nog een stuk bestel, dus dat zegt wel hoe tevreden ik ben.
Rob Vink

Terherne

Luxe Glazen Schuifwand
Prachtig systeem, werkt prima.
Klaas

Akkrum

Onderdakzonwering
We zijn zeer goed geadviseerd door Dhr de Vries en de monteurs hebben op leuke , plezierige en vakkundige wijze de binnenzonwering geplaatst. Echt een verrijking voor onze serre.
D van der Brug

Heerenveen

Luxe Glazen Schuifwanden
Alles goed geregeld. Alle afspraken nagekomen. De uitvoering zeer goed
Henk de Boer

Drachten

Square Volglazen Windscherm
Prima en snelle uitbreiding van het bestaande windscherm
Leo Jedrzejak

Leeuwarden

Square Volglazen Windscherm
Snelle reactie op offerte-aanvraag; duidelijke, volledige offerte; goed meegedacht met opties; vriendelijk telefonisch contact en prachtig eindresultaat. De Vries Buitencomfort is zeker een aanrader!
Katrien

Callantsoog

Verandadak met glas + onderdakzonwering
De Vries Buitencomfort heeft ons geholpen onze 100 jarige serre van een heel mooi nieuw glazen dak te voorzien. Om in de zomer de grote hitte te voorkomen is er aan de binnenkant een elektrisch te bedienen zonnescherm geplaatst. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Nico en Margo Galama

Sneek

Square Volglazen Windscherm
Prima contact en uitstekend werk geleverd! Zeker aan te bevelen.
P. de Beer

Franeker

Verandadak met glas
Keurig werk geleverd volgens afspraak
Gorrit Jansen

IJlst