Referenties

Luxe Glazen Schuifwanden
Het is prachtig geworden, heel blij mee. Heel goed advies van Menno en vakkundig geplaatst.
Janny Leemburg-Bosma

Wijnjewoude

Square Volglazen Windscherm
Dit is nog niet erg representatief want het terras moet nog worden gelegd maar het scherm is alvast prachtig. De Vries buitencomfort heeft de zaken uitstekend voor elkaar en afspraak is afspraak ! Wij zijn zeer tevreden over het hele traject. Van uitzoeken tot plaatsen het loopt op rolletjes. Echt een aanrader !
Bianca Veenendaal

Boornzwaag

Luxe Glazen Schuifwanden
Fantastische service, veel geduld met uitleg en uitstekend geplaatst.
Waddenhuisverhuur

Paesens, Gastenverblijf WolThús

Luxe Glazen Schuifwanden
Perfecte service, levering en plaatsing
Paulus teijema

Haskerhorne

ClickitUp windscherm
De Vries Buitencomfort heeft het hele traject van offerte tot plaatsing van het ClickitUp systeem tot onze volle tevredenheid verzorgd.
C. Kamstra

Sneek

Luxe Glazen Schuifwanden
Heldere afspraken die goed worden nagekomen. Menno denkt mee in de oplossingen en integreert zijn oplossingen mooi in de bestaande situatie. Vakmanschap, heldere communicatie en geen verrassingen.
M.Verwoest

Sint Nicolaasga

Luxe Glazen Schuifwanden
Zeer tevreden. Netjes en kundig gedaan en ook een goede prijsklasse. Heel blij mee😄
Ineke van den Tweel

Oosterzee

Square Volglazen Windscherm
Afgelopen zomer een glazen windscherm gekocht bij De Vries, deze heb ik zelf geplaatst m.b.v. een goede handleiding hoe het te doen. Zeer tevreden over het verloop van aanschaf en service van deze firma
G. Dijkstra

Hurdegaryp

Luxe Glazen Schuifwanden en vast kozijn
Wat zijn we goed geholpen door Menno de Vries van Buitencomfort. We zijn gastvrij ontvangen voor een vrijblijvend overleg over de mogelijkheden wat betreft schuifdeuren in onze overkapping We werden deskundig geholpen en kregen meteen een offerte mee naar huis. Het gaf ons veel vertrouwen dat we op het juiste adres zijn en dat het goed zou komen. En het kwam goed. Geen lange wachttijd, deskundige installatie en prima service! Ons afdak is een prachtige tuinkamer geworden waar we graag zitten. Ook met minder goed weer. Zeer aan te bevelen.
Fam Bosch

Raard

Luxe Glazen Schuifwanden
Wij zijn super tevreden over onze luxe glazen schuifwand. Van offerte tot plaatsen is alles volgens afspraak geregeld. Vakkundige mensen die weten wat ze doen.
Taeke en Jitske Kooistra

Dronryp

Glazen balustrade
Een 2e opdracht laten uitvoeren door de Vries Buitencomfort omdat kwaliteit bij hen hoog in het vaandel staat. Vakwerk, aandacht voor detail en duidelijke communicatie. Heel blij met de glazen balustrade!
M.Rotteveel

Grouw

ClickitUp windscherm
Zeer blij met de aankoop en montage van ons nieuwe windscherm door de Vries BuitenComfort. Goede en duidelijke communicatie, afspraak is afspraak. Professionele montage.
Willem de Haan

Earnewâld