Over ons

De Vries BuitenComfort voorziet uw terras, tuin, veranda of balkon van volglazen windschermen, glasschuifwanden of zelfs complete tuinkamers. Voor particulieren en ondernemers in de horeca- en recreatiesector beschikken we over een ruim assortiment volledig glazen terrasschermen. Bij De Vries BuitenComfort hebben we ruime ervaring in het afschermen van uw buitenruimte tegen frisse wind.

De Vries BuitenComfort heeft een passie voor buitenleven. Ons doel is voor al onze klanten een comfortabel buiten te creëren. Volglazen windschermen bieden beschutting met behoud van uitzicht op de tuin, landerijen, sloten, vaarten of meren. Buitenlucht is gezond en buiten zijn ontspant. Frisse wind wil ons nog wel eens binnenhouden, maar met glazen afscheidingen van De Vries BuitenComfort geniet u altijd uit de wind, in het licht van uw buitenruimte.

Met een vast of flexibel volglazen windscherm maakt u bijna elke dag van uw buitenruimte een zeer aangename plek om te genieten van de natuur. Kijk eens naar ons innovatief clickitup-systeem: glazen windschermen zijn met dit systeem in hoogte verstelbaar en aan te passen aan elk weertype. Niet alleen particulieren, maar natuurlijk ook horecaondernemers en eigenaren van vakantieparken kunnen bij ons terecht voor volledig glazen terrasschermen, waarmee ze hun klanten een aangenamer verblijf kunnen bieden. Naast glazen windschermen behoren ook luxe glazen schuifwanden, veranda’s of zelfs complete tuinkamers tot de mogelijkheden. Buitenleven is gezond en een volglazen windscherm zie je niet, maar voel je wel.

We adviseren u graag over de mogelijkheden en kijken uit naar een aangename samenwerking.

 

Transparant

Stormvast

Schroeffunderingen

Design

Onderhoudsvrij

Montageservice

Inmeetservice

Eigen productie