Steellook Schuifwanden

Steellook

Steellook Schuifwanden worden voorzien van een roedeverdeling op het glas wat de glazen schuifwand een stoere industriële uitstraling geeft. De verdeling van de roedes kan naar wens worden gemaakt, alles in overleg. Uw veranda of kapschuur krijgt door het toepassen van de Steellook Glasschuifwanden en -kozijnen van De Vries BuitenComfort een moderne, karakteristieke en toch chique uitstraling.

Interieur Schuifwand

Onze Glazen (Steellook) Schuifwand kan ook worden toegepast als binnen-schuifwand of roomdivider. Op deze manier creëer je aparte ruimtes voor iedereen om zijn ding te doen zonder anderen hiermee te storen. Ideaal voor het realiseren van een relaxte chillplek, stille (thuis)werkruimte of eigen space voor de kinderen. Door toepassing van de unieke lage onderrails (8mm), speciaal voor binnenruimtes, ontstaat een drempelloze verbinding van de ruimtes.

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier

 

Deze Steellook Schuifwand is een echte eye-catcher in de woonkamer geworden. Door te kiezen voor deze roedeverdeling houdt je goed doorzicht en daardoor verbinding van de ruimtes.